ARE 1302 mVilniaus universiteto fotografijos klubas suburia talentingas, plačių pažiūrų, kūrybiškas asmenybes, siekiančias save realizuoti fotografijoje ir rasti bendraminčių universiteto bendruomenėje. Nuo šiol klubo padalinys veiks ir Kaune, tad prisijungti kviečiami visi VU KNF studentai.

Numatomos klubo veiklos: uždaros narių darbų peržiūros, kūrybinės dirbtuvės, fotografijos pasivaikščiojimai, fotografijos mokymasis, individualios ir grupinės parodos fakulteto erdvėse, susitikimai su srities profesionalais, susitikimai su VU fotoklubo nariais gyvai ir nuotoliu. Taip pat klubo nariams suteikiama galimybė fotografuoti Vilniaus universiteto renginius, kurių nuotraukos viešinamos plačiajai visuomenei.

Klubas atviras ne tik brangios fotografijos įrangos turėtojams ar jau pažengusiems fotografams, kviečiami ir fotografuojantys, filmuojantys telefonu. Svarbiausias kriterijus stojantiesiems yra motyvacija ir noras tobulėti kartu su klubu ir jo bendruomene.

Susidomėjai? Kreipkis:

VU fotoklubo komunikaciją Facebook sekite ČIA.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku